grusbild

Köp naturmaterial i vår webbshop

I vår webbshop kan Du beställa och köpa sand, grus, sten och jord för hemleverans. Du kanske behöver grus till att bygga Din egen väg, jord till Din trädgård eller sand till en sandlåda till barnen? På gruswebbens webbshop kan Du köpa de naturmaterial Du behöver för ett bra underarbete.

På gruswebben får Du information om vilket typ av naturmaterial som passar var samt vilka egenskaper respektive sort har. Använd vår guide för att se vilket typ av sand, grus, sten, jord mm som Du ska beställa och köpa till ditt underarbete.

Vi levererar till orter med utgångspunkt från Nyköping. Läs mer om våra zoner för leverans genom att klicka här >>.Få Din beställning levererad hem till dörren i storsäck

Våra leveranser av naturmaterial till kund sker i storsäckar med lastbil. Det innebär att Du får ca 1m³ naturmaterial levererat hem till Din tomt, Din sommarstuga eller var Du vill med kranbil. Fördelarna är många - Du slipper hyra släpkärra, ingen på- och avlastning samt inget överblivet sand, grus, sten och jord på gräsmattan eller uppfarten.

På denna sida kan Du bara beställa säckar av sand, grus, sten, jord och andra naturmaterial. För lösvikt var god ring för mer info.Behöver Du hjälp

Du kanske ska bygga ut, bygga Din egen väg, göra om Din trädgård eller göra en sandlåda till barnen? Oavsett vad så är det viktigt att underarbetet blir bra gjort. Pröva vår guide för tips och råd på underarbete eller ring vår support om Du inte hittar vad Du söker där.

 
 
 
Guide
Vet du vad Du behöver för material till Din trädgård? Inte? Lugn, då kan Du få hjälp. Använd vår guide så lotsar vi dig rätt.
 
Jag vill ha min last här
Markera med en käpp eller en pinne och en färgad plastpåse var ni vill att lasten skall tippas. Tänk på att vi endast kan leverera max 7-8 meter från kranbilen och att platsen inte får vara dold bakom träd häckar, etc.
 
Miljösäcken från FORIA - en bra lösning för det mindre bygget!
  - Miljösäcken är praktisk och smidigt, den finns i olika storlekar för att passa just dina behov.

Kontakta FORIA på 010-474 50 00 så berättar vi mer hur enkelt det är att bli av med sitt avfall.
 


.
 

FORIA AB - Åkerbärsvägen 14, 611 10 Nyköping - Tel: 010-474 50 00